|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
salut baieti
imi poate spune cineva,pe un avensis 2.0 d4d cu ce fel de amortizoare vine echipata?sau cu ce fel as putea sa o echipez pe fata?sfaturi?trebuie sa-l schimb pe dreapta fata si logic si cel de pe stanga(am dat cu dreapta intr-o gropa mare tare si a curs si face galagie,asta e).astept sfaturile voastre. multumesc anticipat |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
intra pe ingaraj.ro si cauta dupa modelu la masina. Eu stiu ca piesele Sachs sunt foarte bune .
Last edited by mallasorte; 08-09-2011 at 07:16 AM. |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Member
|
Quote:
Quote:
la ave-ul 2.0 d4d din 2004 am avut la un moment dat, pe la 100-105k km un amortizor mai moale pe dreapta. Le-am schimbat pe ambele, asa cum este bine, cu unele tot marca toyota ROUGH ROAD PACKAGE cumparate de la japan parts .fata de dotarea standard, dupa schimbare am observat o imbunatatire a tinutei de drum .masina a devenit putin mai sigura si cu raspuns mai prompt la directie si franare. |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
breweb imi poti spune si cam cat te-au costat amortizoarele alea?eu ma gandeam la nis kyb,ca vb aia tot japoneze sunt.de asta cer pareri pana ma bag sa le schimb.ms
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Kyb cred ca e o alegere buna, eu am pus la 2.0 d4d pe spate si sunt multumit foarte multumit de ele. 440 RON/bucata au fost cele de pe fata la nivelul lui 2010. Sa te uiti si la rolele de sus ( sau rulment sau flansa, cum ii spune ca-mi scapa la cat de inginer sunt... ) sa nu ai jocuri sau sa fie imbatranit cauciucul, eu le-am schimbat si pe acelea din cauza cauciucului care era cam batraior ...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
da da normal.se numesc flanse cele de susu au rulment iar cele de jos daor un cauciuc unde se aseaza arcul pe amortizor stiu ca la alea de jos s-a dus margina de cauciuc si atinge in suportul de la amortizor.kyb am gasit pe fata la 300 momentan dar am gasit pe stocul dealerilor toyota amortizor fata la 270 la toyota brasov sa-i sun sa vada daca mai au.am sa vad eu cum procedez.msmult am sa va anunt ce am pus pe masina si cum este
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Salut baieti,
Am schimbat si eu amortizoarele de spate pe la 215000 km dupa ce am facut un test pe un stand de proba. Mi-au iesit cele de pa fata la 88-90% iar cele de pe spata 55-60%. Cica sub 50% se schimba. Le-am inlocuit pe cele de pe spate cu KYB parca au fost sub 400/buc factura e in contabilitate. De atunci lanseaza mult mai bine. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
merci mult problema e la mine pe fata k am dat intr-o groapa de am crezut k am rupt toata roata dar spre fericirea mea e numai amortizorul scurs
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
asa e vali44 dar nu mai are nimica flansele de sus sunt bune bratele la fel,practic nu are jocuri deloc doar ca amortizorul a fost afectat de soc.am facut vreo 5 constatari plus un test al amortizoarelor.ms mult
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| amortizoare |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|