|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna .. am o mare rugaminte , daca stie cineva unde pot sa fac rost de o cheie de toyota yaris verso. Am pierdut-o si nu mai am alta. La reprezentanta imi cere sa platesc pe linga cheie nu stiu ce calculator care costa 22 milioane. O varianta mai simpla ( si mai ieftina ) cunoaste careva ?.. multumesc mult.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Daca mai ai o cheie mergi la un centru de copiat chei auto, unul mai rasarit, si iti fac o clona dupa cheia ramasa. Poti sa iti faci cheie briceag chiar.
|
|
|
#3 |
|
Moderator
|
Cred ca trebuie si acel cip,care emite ceva unde electromagnetice,sa poata sa recunoasca computerul cheia.Nu cred ca este 22 de mil, dar 7-800 de roni sigur,cu tot cu recunoasterea noului cip.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
22 mil e cheia cu tot cu rescris soft ... cheia la ei e 300 de euro + resoftat ... deci pretzu e cam corect. oricum fara rescriere soft nu prea faci nimic.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
La centrele de copiat chei iti poate face o clona a chipului, si nu e nevoie de rescriere soft la masina. La craiova cerea 100 lei pe un chip clonat.Daca vrei sa-ti stearga cheia veche din memoria masinii atunci ai nevoie de rescriere soft, depinde unde si cum ai pierdut cheia. Mergi la centre de copiat chei si vezi cat cer si ce chei ofera. Iesi sigur mult mai ieftin decat la toyota.
Mai ai varianta ieftina, dar mai complicata, sa cumperi o cheie de yaris verso uzata de pe e-bay, sa-i schimbi lama cu una noua si copiata dupa cheia existenta si sa o programezi la masina cam asa: pentru chip http://www.carkeyhelp.co.uk/products...tructions.html si pentru telecomanda http://www.carkeyhelp.co.uk/products...tructions.html Si in AUTODATA este data o procedura de programare. pentru telecomanda yaris verso.JPG si pentru chip yaris verso2.jpg Dar toate astea daca ai cel putin o cheie master la masina, daca nu mai ai niciuna atunci e belea.
Toyota Avensis 1.8 VVT-i Last edited by zorro; 07-28-2011 at 07:35 AM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Moderator
|
Pai aia este,Violeta din ce spune,nu mai are nici o cheie .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Atunci e belea rau!
|
|
|
#8 |
|
Member
|
exista doua solutii:
-imobilizator si cel putin o cheie, recomandat 2...si cred ca te ajunge cat ti-au spus cei de la toyota; -o cheie si aducerea imobilizatorului in starea initiala de baieti care pot sa faca asta... probabil te-ar costa mai putin
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| cheia, masina, pierdut |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|