|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Am si eu o Toyota Yaris, motor 998 VVTi din anul 2004. Am cumparat-o anul trecut la mana a doua si pana acum n-am schimbat nimic la ea. Īn prezent are 38.000 km. As vrea sa stiu si eu daca distributia este pe lant sau pe curea, cati litri de ulei intra in acest motor, daca trebuie numai ulei Toyota sau merge si un Mobil1, Castrol sau alte marci de pe piata. As mai avea si alte intrebari, dar de ajuns pt azi. Se merita sa merg la un service autorizat Toyota sau pot sa fac schimbul de ulei si filtre si la service-ul din cartier?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Din cate am vazut pe Internet, distributia este pe lant. Uleiul poate fi si Mobil 1, dar sa folosesti ulei sintetic cu densitatea mentionata in manual (cred ca e 5W-30). In mod normal, in motor intra 3 litri de ulei. Avand in vedere ca masina nu mai este in garantie, cred ca poti merge si la alt service decat cel al reprezentantei.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ajutor |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|