|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Sunt noul posesor al unei toyota Auris si ma gandeam o accesorizez :
- sa pun portbagaj pe masina Roof rack. Ati pus cumva asa ceva ? cum se comporta masina? - in portbagajul de la Auris nu intra carutul ![]() -scaun de masina izofix 9-36kg la Toyota e 1600RON si nici macar nu au unul sa il vad... are cineva? e bun ? e din ala care se poate inoarce sa pui in masina copilul? |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Accesoriile Toyota au in general preturi mari. Roof rack-ul e bun, insa daca il tii montat permanent o sa-ti creasca simtitor consumul. Scaun pentru copil gasesti in multe alte locuri. Marci bune mult mai ieftine. 1600 RON e exagerat de scump.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Salut,
Puteti sa-mi spuneti si mie de unde pot cumpara stergatoare de la Auris? De asemenea am cautat dimensiunile in manual si nu le-am gasit. O sa le masor cand ajung acasa. Le stie cineva pe dinafara? |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Junior Member
|
Quote:
La o cautare mai atenta am gasit. 65/40 au la aus***g la 140 roni. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Pana la urma am gasit niste bosch-uri la firma aia din rond de la izvorul rece la super pret. Si acum dupa 1 an sterg foarte bine.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Noroc,
Aveti cumva o schema de conectare a ipod-ului la sistemul audio? MS anticipat.
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Vezi daca-ti e de ajutor ce ti-am trimis pe mail!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
A incercat cineva asa ceva???
http://www.witson.com/en/displayprod...roID=100466371 As vrea sa imi achizitionez unul..dar nu stiu daca merita efortul financiar...
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Buna,
A cautat cineva prelata pentru Auris?Vreau una cat se poate de subtire ( parchez linga un copac si....).
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| accesorii |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|