|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Salutare toyotistilor..
Recent am achizitionat si eu un Auris 1,4 VVTi si sunt foarte multimit de mashinutza ... Am vazut un catalog de accesorii tiparit de catre toyota romania in care se casesc ceva modele de accesorii care exista pe piata al ora actual am vb la service si ei mi-au zis ca sigur gasesc pe net si alte tipuri. Pe siteul toyota.ro am gasit un configurator, dar poate stiti si voi sau atzi cautat accesorii, preturi.... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Lista completă de accesorii pentru Auris o poţi vedea aici -> http://newata.toyota-europe.com/ata/...y/type/list.do
Pentru o ofertă de preţ trebuie să contactezi departamentul de piese de schimb al dealerului (zi-le doar codul accesoriului dorit).
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Multumesc Mult !
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Salut,
accesoriile se comanda la service. Nu stiu cum e in alte orase dar la Iasi astept de 2 luni (am dat si vreo 5 telefoane si 4 mesaje e-mail) si inca nu am primit raspuns.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
eu deocamdata sunt la cautare de accesorii si informatii de preturi ... pana la comanda de accesorii o sa fie de aprox 1 luna pana mai strang bani
ma intereseaa protectoare laterale, tava de portbagaj , sistem bluetooth, cotiera, :P voi atzi comandat ceva accesorii si daca da ce fel si la ce preturi ? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Bandourile laterale costă 465 RON (fără TVA, vopsit şi manoperă). Manopera şi vopsitul costă în jur de 450 RON.
Cotiera costă 510 RON (fără TVA şi manoperă). Tăviţa de portbagaj costă 170 RON (fără TVA). Despre sistemul bluetooth nu am detalii. Preţurile pentru opţionalele de mai sus erau valabile acum 2 luni. Eu am luat pentru Auris cotieră, bandouri şi tăviţa de portbagaj (le-am negociat la cumpărare).
|
|
|
#8 |
|
Member
|
am comandat spray vopsea corectoare.A costat 81 lei si pachetul contine un spray vopsea si unul cu lac, au 150ml.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
La care dealer ai comandat ? Sau la altcineva?
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
auziti oameni buni, nu puteti pune nishte poze cu auris cu bandouri si cotiera??? Ca-s tare curios cum arata..
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| accesorii, auris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|