|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut baieti,stiti cumva daca pe Avensis este acceleratie electronica sau cea normala pe cablu.(masina e din 2004, 1.8, 130hp).Si daca n-are ce pot sa fac sa-i imbunatatesc sprintul ca n-are deloc.Daca motorul nu este peste 3500 de ture n-are pic de vlaga.Sunt foarte dezamagit ca daca nu rezolv cumva situatia asta ma gandesc tot mai mult sa ma despart de ea cu toate ca imi place la nebunie cum arata.Masina a fost condusa de noua de o femeie ,si-mi spunea cineva sa merg cu ea supraturata si acceleratii bruste cat se poate.Am mers cu a3a pana la 150 cu mai multe ocazii,dar nu s-a schimbat nimic ,asa ca mitul cu masina invatata obosita nu exista.tre sa fie altceva.Multumesc.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
uita te sub capota ,,, se vede cablu la corpul acceleratiei .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Acceleratia este electrica.
Schimba bujiile cu unele cu iridiu (IK-16), schimba uleiul la motor si cutie , schimba filtrul de aer cu unul sport....
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Mersi pentru raspuns,oricum o sa merg la o reprezentanta sa ma interesez,caci am inteles de la cineva ca se poate modifica din acceleratie timpul de raspuns al motorului(din momentul apasarii acceleratiei pana la momentul de raspuns al motorului,ca la mine dureaza cateva secunde bune,mai rau ca la una cu cutie automata.)Oricum o sa revin cu detalii pe acest forum peste o luna cand o sa rezolv problema sau nu....
Ca idee,ceea ce ar trebui sa obtin de la masina ,obtin numai la turatii de 4000-4500,problema e ca nu-mi place sa omor motorul,e destul de zgomotos. Tu cam la ce turatii schimbi vitezele?esti multumit de sprintul ei in depasiri mai din scurt? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
La depasiri din scurt merg cu motorul turat, peste 3500, si atunci se infige bine.
Nu am observat intarziere intre pedala de acceleratie si raspunsul motorului. Mergi la un drive test la toyota si fa o comparatie cu masina ta. Motorul nou de 1.6 de pe avensisul nou ar trebui sa se miste cam la fel cu motoarele noastre.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| acceleratie, avensis, electronica, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|